Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı...

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Halsey, sosyal medya hesabı üzerinden bir hayranının, ''Türkiye'de baklava yemeni tavsiye ederim''  yorumuna karşılık Türk DNA'sına sahip olduğunu söyledi.

Amerikalı yıldız şarkıcı Halsey, dün Instagram hesabından baklava fotoğrafı paylaştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı Türk hayranlarını heyecanlandırmaya yetti de arttı bile.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı...

Ünlü şarkıcı, baklava fotoğrafını, "Yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum" notunu yazarak, mutfaktaki yeteneğini de takipçileriyle paylaşmış oldu.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı... - Resim : 2

Fotoğrafı gören hayranları ise ünlü şarkıcıyı sosyal medya hesaplarından mesaj yağmuruna tuttu. Daha sonra Twitter'da bir hayranının kendisine, "Türkiye'de baklava yemeni tavsiye ediyorum" mesajına kayıtsız kalmayarak, Türk DNA'sına sahip olduğunu da itiraf etti.

''%11 TÜRK OLDUĞUMU GÖRDÜM''

Başarılı şarkıcı, "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor" dedi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı... - Resim : 3

Halsey'in bu itirafından sonra ünlü şarkıcıya Türk hayranlarından Türkiye'yi tanıtan birçok mesaj geldi.

Son dönemin parlayan yıldızlarından olan genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde George Floyd protestolarına katılmış ve yürüyüş sırasında polis tarafından plastik mermiyle vurulmuştu.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı... - Resim : 4

 

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Türk çıktı! Baklava paylaşımı yapmıştı... ile ilgili etiketler ABD Türkiye Şarkıcı DNA dna testi halsey
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.