Dünya yıldızlarından sürpriz transfer kararları!

Brezilya ekibi Sao Paulo, PSG ile sözleşmesi biten Dani Alves'i kadrosuna kattığını duyurdu. Bayern Münih ile yollarını ayıran Franck Ribery'nin ise kariyerini Suudi Arabistan ya da Katar'da sürdürmeye karar verdiği öğrenildi.

Paris Saint-Germain ile sözleşmesi biten Dani Alves’in yeni takımı resmen açıklandı.

Brezilya ekibi Sao Paulo, Dani Alves’i transfer ettiklerini açıkladı. Sao Paulo’nun, 36 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alves, “İş arıyorum, özgeçmişimi nereye bırakabilirim? Bunu okumaya zamanı olan biri bana ulaşsın!” ifadelerini kullanmıştı.

Dani Alves, geçen sezon 32 resmi maçta oynadı ve 3 gol atıp 8 asist yaptı.

RIBERY ŞAŞIRTTI

Bayern Münih’ten sözleşmesi bitmesiyle birlikte ayrılan Fransız yıldız Franck Ribery sürpriz bir karar aldı.

Alman basınından Bild’de yer alan habere göre; Franck Ribery, kariyerini Suudi Arabistan ya da Katar’da sürdürme kararı verdi.

36 yaşındaki futbolcunun Fransa Ligi’nden Monaco’dan teklif aldığı ancak Fransa’ya dönmek istemediği için teklifi geri çevirdiği belirtilmişti.

“BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAYABİLİRİM”

Geçtiğimiz dönemde geleceği hakkında konuşan Ribery, “Hala açım, bu çok net! 36 yaşında olsam da futbola verebileceğim şeyler var. Kafa ve fiziksel olarak 36 gibi hissetmiyorum ve hala büyük bir kulüpte futbol oynayabilirim. Bu deneyime sahibim” ifadelerini kullanmıştı.

Dünya yıldızlarından sürpriz transfer kararları! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Brezilya Katar PSG Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.