Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! Anita Alvarez, antrenörü tarafından hayata döndürüldü

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Dünya Su Sporları Şampiyonası’nda bilincini kaybeden 25 yaşındaki ABD’li yüzücü Anita Alvarez, antrenörü tarafından havuzdan çıkarılarak hayata döndürüldü.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen 2022 FINA Dünya Şampiyonası sırasında hareketli dakikalar yaşandı.

ABD'yi temsil eden Meksika asıllı yüzücü Anita Alvarez, gösterisi sırasında bayıldı ve suda batmaya başladı. 25 yaşındaki yüzücünün yardımına antrenörü Andrea Fuentes koştu. Fuentes, görevliden önce suya atlayarak Alvarez'i havuzun dibinden çıkardı. Şampiyonada ölümden dönen Alvarez, sağlık ekibi tarafından sedyeye alındı. Sağlık merkezine taşınan Alvarez'in bilincinin yerine geldiği ve durumunun iyi olduğu açıklandı.

Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! Anita Alvarez, antrenörü tarafından hayata döndürüldü

Antrenör Fuentes korku dolu anların ardından yaptığı açıklamada, "Anita iyi, doktorlar tüm kontrolleri yaptı. Nabız, oksijen, şeker, kan basıncı, her şeyi normal. Hepimiz bazı sporcuların bitiş çizgisine ulaşamadığı ve diğerlerinin oraya ulaşmalarına yardımcı olduğu anları gördük. Sporumuz diğerlerinden farklı değil. Sadece havuzda sınırları zorluyoruz. Anita şimdi kendini iyi hissediyor ve doktorlar da iyi olduğunu söylüyor” ifadelerini kullandı. Fuentes, Alvarez'in yarın yapılacak solo müsabakalara katılmak için dinleneceğini ve doktorlara danışacağını belirtti.

YARIŞMAYI 7.SIRADA BİTİRDİ

Dünya Şampiyonası'nda madalya için yarışan, ancak podyumu göremeyen Alvarez, yarışmayı 7. sırada bitirdi. Altın madalya, Japon yüzücü Yukiko Inui'nin oldu.

Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! Anita Alvarez, antrenörü tarafından hayata döndürüldü - Resim : 2

 

Dünya Su Sporları Şampiyonası'nda korku dolu anlar! Anita Alvarez, antrenörü tarafından hayata döndürüldü ile ilgili etiketler Macaristan Budapeşte 2022 FINA Dünya Şampiyonası Anita Alvarez
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.