Dünya siyasetinde renkli görüntüler: Yeni partisini bikinisiyle duyurdu

Ukrayna siyasileri renkli görüntülerle gündeme gelmeye devam ediyor. Ukrayna eski Altyapı Bakan Yardımcısı Aleksandra Klitina yeni partisini bikini giyerek sosyal medyadan bir videoyla duyurdu.

Turunucu bikinisiyle kameraların karşısına geçen siyasetçi, bir yıl önce ayrıldığı partisinden sonra yeni partisinin ismini duyurdu. Youtube üzerinden açıklamaları yayınlanan Klitina erkek siyasetçilere karşı mücadelesini sürdüreceğini belirterek, "Pantolon giyen ahmaklar umutsuz vaka" açıklamasını yaptı.

Klitina, "Pantolonlarının içindekinin başarılı olmaları için yeterli olacağını düşünüyorlar ve kadınları istismar etmeyi kendilerine hak görüyorlar. Ancak kadınlar sizden yüz kat daha akıllı ve yüz kat daha dürüst" ifadelerini kullandı.

Dünya siyasetinde renkli görüntüler: Yeni partisini bikinisiyle duyurdu ile ilgili etiketler Ukrayna Bikini siyaset politika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.