Dünya onu bu fotoğrafla tanımıştı! Marianna bir kız çocuğu doğurdu

Rus bombalarının hedef aldığı Mariupol'daki hastanede yaralananlar arasındaki Marianna Vişimirskya, geçtiğimiz gün sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe ‘zafere götüren kadın’ anlamına gelen Veronica adı verildi.

Ukrayna’nın Mariupol kentinde Rus bombalarının hedefi bir çocuk hastanesiydi. Hastanede tedavi gören onlarca kişi yaralanırken, hastane saldırının ardından tamamen kullanılamaz hale geldi.

GENÇ KADININ FOTOĞRAFI DEHŞETE DÜŞÜRMÜŞTÜ

Yaralılardan biri de 28 yaşındaki hamile Marianna Vişimirskya’dı. Genç kadının yüzü gözü kan içindeki fotoğrafı dehşet uyandırmıştı.

Dünya onu bu fotoğrafla tanımıştı! Marianna bir kız çocuğu doğurdu

"ZAFERE GÖTÜREN KADIN"

Marianna Vişimirskya, dün sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe ‘zafere götüren kadın’ anlamına gelen Veronica adı verildi.

Dünya onu bu fotoğrafla tanımıştı! Marianna bir kız çocuğu doğurdu ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Mariupol Marianna Vişimirskya
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.