Dünya Müslüman Alimler Birliğinden "eşcinselliğin kabul edilmesi" yönündeki baskılara tepki!

Dünya Müslüman Alimler Birliği, "eşcinselliğin kabul edilmesi" yönündeki baskılara tepki gösterdi. Açıklamada, İslam'da Kur'an ve sünnet uyarınca, tüm mezhep imamlarının ortak görüşüyle eşcinselliğin kesinlikle yasak olduğu vurgulandı.

Dünya Müslüman Alimler Birliği tarafından, Birliğin Başkanı Ahmed Raysuni ve Genel Sekreteri Ali Karadaği'nin imzasıyla yazılı bir açıklama yapıldı.

"ÜÇ TEK TANRILI DİN TARAFINDAN YASAKLANMIŞTIR"

Açıklamada, "Dünya Müslüman Alimler Birliği, insan fıtratına ve neslin devamına engel teşkil eden eşcinselliğin, üç tek tanrılı din (İslam, Hristiyanlık ve Yahudilik) tarafından yasaklandığına dikkati çekmektedir." ifadelerine yer verildi.

"EŞCİNSELLİĞİ KABUL ETMEYENLERE YÖNELİK AŞAĞILAMA KAMPANYASI VAR"

"Batı'nın eşcinselliğin kabul edilmesi, hoş karşılanması ve insan hakkı olarak tanınması yönündeki çabası ve baskısı giderek artmaktadır." uyarısı yapılan açıklamada, eşcinselliği kabul etmeyenlere yönelik "aşağılama ve karalama" kampanyası yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, İslam'da Kur'an ve sünnet uyarınca, tüm mezhep imamlarının ortak görüşüyle eşcinselliğin kesinlikle yasak olduğu vurgulandı.

"BATI, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ AÇISINDAN CİDDİ BİR GERİLEME İÇİNDE"

Eşcinselliğe karşı görüş bildirenlerin aşağılama ve karalamaya maruz kalmasının "Batı'nın ifade ve düşünce özgürlüğü açısından ciddi bir gerileme içinde olduğunu" gösterdiği kaydedilen açıklamada, bu durumun "Batı'nın tüm dünya üzerindeki tahakkümünü, zorbalığını ve vesayetini" gösterdiğine işaret edildi.

Dünya Müslüman Alimler Birliğinden "eşcinselliğin kabul edilmesi" yönündeki baskılara tepki! ile ilgili etiketler eşcinsellik dünya müslüman alimler birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.