Dünya Kupası'nın yıldızından 5 yıllık anlaşma!

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile finale kalan Liverpool, Mohamed Salah ile yeni sözleşme imzaladı. Salah 2023'e kadar Liverpool'da kalacak.

Milliyet'in haberine göre; Liverpool yaptığı açıklamayla Mohamed Salah'ın 5 yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl gösterdiği performansla dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Mohamed Salah, kulübü Liverpool'la 2023'e kadar sözleşme imzaladı.

Real Madrid'in başta olmak üzere Avrupa devlerinin peşinde koştuğu Mohamed Salah, Dünya Kupası'ndan döner dönmez kulübü Liverpool'la sürpriz şekilde 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Roma'dan 42 milyon euro karşılığında transfer edilen Salah, 52 resmi maçta kaydettiği 44 golle futbol dünyasına damga vurmuştu. 26 yaşındaki futbolcu bu gollerin 32'sini Premier League'de kaydetmiş ve ligin 38 maç üzerinden oynandığı dönem özelinde rekor kırarak gol krallığına ulaşmıştı.

Dünya Kupası'nın yıldızından 5 yıllık anlaşma! ile ilgili etiketler Liverpool mohamed salah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.