Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları belli oldu! En çok kazanan elenerek evine geri döndü

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası mücadelesinde takımları çalıştıran teknik direktörlerin kazançları ortaya çıktı. Alman hoca Hans Dieter Flick, en çok kazanan teknik direktör oldu. Fakat Almanya Milli Takımı'nın elenmesiyle birlikte Dünya Kupası'na veda eden isimlerden biri oldu. En az kazanan hocalardan biri ise grup etabında başarılı oldu. İşte, Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları...

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 2022 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Dünya Kupası'nda yer alan takımların hocalarının kazançları ise merak konusu oldu. 2022 Dünya Kupası'na katılan ülkelerin teknik direktörlerinin kazançları ortaya çıktı. Almanya'nın hocası Hans Dieter Flick yıllık 6.5 milyon euro olan kazancıyla en çok kazanan hoca oldu. Alman hocanın çok kazanıyor olması başarılı olmasına yetmedi. Turnuvanın en çok kazanan teknik direktörü elenirken en az kazanan hocalardan biri ise zoru başararak grup etabında başarılı oldu. İşte Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları...

Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları belli oldu! En çok kazanan elenerek evine geri döndü

JALEL KADRİ (TUNUS)

 Yıllık 130 bin euro kazanan Jalel Kadri, 2022 Dünya Kupası'nda en az kazanacak teknik direktör olarak göze çarpıyor. Mondher Kebaier, görevi bıraktı ve Raja Casablanca ile anlaştı. Kebaier'in yardımcısı olan Kadri, daha sonra federasyon tarafından göreve getirildi.

ALIOU CISSE (SENEGAL)

 Afrika kıtasının bir diğer temsilcisi Senegal'in hocası Aliou Cissé de turnuvanın en az kazanç sağlayan teknik direktörlerinden biri durumunda. 2015 yılından bu yana Senegal'in başında olan Aliou Cissé'nin yıllık geliri 310 bin euro.

Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları belli oldu! En çok kazanan elenerek evine geri döndü - Resim : 2

RIGOBERT SONG (KAMERUN)

Ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen, Bordo-Mavili forma ile futbola veda eden Kamerun Teknik Direktörü Rigobert Song, yıllık 340 bin euro kazanarak turnuvada en az kazanan hocalardan bir tanesi oldu.

LUIS FERNANDI SUAREZ (KOSTA RİKA)

 62 yaşındaki Kolombiyalı teknik adam Luis Fernando Suárez, 2021 yılından bu yana Kosta Rika'yı çalıştırıyor. Suarez'in yıllık kazancı ise 350 bin euro.

ROB PAGE (GALLER)

 Ryan Gigs'in menajerliği bırakmasının ardından önce geçici menajerliğe atanan Rob Page, daha sonra federasyon tarafından sözleşme imzalanarak takımın başına geçirildi. Page'nin yıllık kazancı 380 bin euro.

CHRIS HUGHTON (GANA)

 Son olarak İngiltere'de Nottingham Forrest'ı çalıştıran Chris Hughton, Gana ile anlaşmaya vardı ve takımın başında Katara gitti. Chris Hughton'ın yıllık geliri 400 bin euro

JOHN HERDMAN (KANADA)

 2018 yılından bu yana Kanada'yı çalıştıran John Herdman, yıllık 480 bin euro kazanıyor.

CZESLAW MICHNIEWICZ (POLONYA)

 52 yaşındaki deneyimli teknik direktör Polonya ile Katar'da mücadele edecek. Czesław Michniewicz'in yıllık kazancı 500 bin euro.

ZLATKO DALIC (HIRVATİSTAN)

 2017'den bu yana Hırvatistan'ı çalıştıran, adı bir dönem Fenerbahçe ile de anılan Zlatko Dalic, yıllık 550 bin euro kazanıyor.

DRAGAN STOJKOVIC (SIRBİSTAN)

 2021 yılından bu yana Sırbistan'ı çalıştıran deneyimli teknik adam Dragan Stojkovic, yıllık 650 bin euro gelir elde ediyor.

GUSTAVO ALFARO (EKVADOR)

 Ekvador'un Arjantinli Teknik Direktörü Gustavo Alfaro, 2020 yılından bu yana Ekvador'u çalıştırıyor. Gustavo Alfaro'un yıllık kazancı 770 bin euro.

DIEGO ALONSO (URUGUAY)

 Galatasaray'da forma giyen Muslera, Torreira ve Fenerbahçeli Diego Rossi'nin milli takımda teknik direktörlüğünü yapan 47 yaşındaki Diego Alonso, yıllık 860 bin euro kazanıyor.

CARLOS QUEIROZ (IRAN)

İran'ın Portekizli teknik adamı Carlos Queiroz, takımıyla henüz 4 maça çıktı. 69 yaşındaki deneyimli teknik adamın yıllık kazancı ise 860 bin euro.

HAJIME MORIYASU (JAPONYA)

Japonya'nın tecrübeli Hajime Moriyasu, 2018 yılından bu yana takımın başında. Hajime Moriyasu yıllık 1 milyon 50 bin euro kazanıyor.

HERVE RENARD (SUUDİ ARABİSTAN)

Oldukça deneyimli bir milli takım kariyeri olan Hervé Renard, 2019 yılından bu yana Suudi Arabistan'ı çalıştırıyor. Fransız teknik adam yıllık 1 milyon 100 bin euro kazanıyor.

LUIS ENRIQUE (ISPANYA)

Barcelona ile harika bir futbolculuk kariyeri geçiren Luis Enrique, İspanya ile Dünya Kupası'nı kazanmak istiyor. 52 yaşındaki İspanyol teknik adamın yıllık kazancı 1 milyon 150 bin euro.

KASPER HJULMAND (DANIMARKA)

 Danimarka Teknik Direktörü Kasper Hjulmand, 2020 yılından bu yana takımı çalıştırıyor. 50 yaşındaki Hjulmand, yıllık 1 milyon 150 bin euro kazanıyor.

ROBERTO MARTINEZ (BELÇIKA)

2016 yılından bu yana Belçika'nın başında bulunan Roberto Martínez, Dünya Kupası'nda beklentileri karşılayarak kupada adından söz ettirmek istiyor. İspanyol teknik adamın yıllık geliri 1 milyon 200 bin euro.

GREGG BERHALTER (A.B.D)

2018 yılından bu yana ABD'nin başarısı için ter döken Gregg Berhalter, turnuvada adından söz ettirmeyi umuyor. Gregg Berhalter'in yıllık kazancı ise 1 milyon 250 bin euro.

GRAHAM ARNOLD (AVUSTRALYA)

İlk olarak 2018 yılında Avustralya'yı çalıştıran ve ayrılan daha sonra 2021 yılında takımın başına tekrar geçen Graham Arnold, yıllık 1milyon 300 bin euro kazanıyor.

PAULO BENTO (Güney Kore)

 2018 yılından bu yana Asya temsilcisi Güney Kore'yi çalıştıran Portekizli teknik adam Paulo Bento, yıllık 1 milyon 300 bin kazançla 13. sırada yer alıyor.

MURAT YAKIN (ISVICRE)

2021 yılından bu yana İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran Türk asıllı Murat Yakın, yıllık 1 milyon 600 bin euro kazanıyor.

FERNANDO SANTOS (PORTEKIZ)

 2014 senesinden beri Portekiz'i çalıştıran Fernando Santos, Portekiz ile hem Avrupa şampiyonluğu hem de Uluslar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 68 yaşındaki tecrübeli teknik adamın yıllık kazancı 2 milyon 250 bin euro.

FELIX SANCHEZ BAS (KATAR)

Katar'ın İspanyol teknik adamı Félix Sánchez Bas, 2017 yılından bu yana takımı çalıştırıyor. Félix Sánchez Bas'ın yıllık kazancı ise 2 milyon 400 bin euro.

LIONEL SCALONI (ARJANTIN)

Yıldızlar topluluğu Arjantin'in Teknik Direktörü Lionel Scaloni, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın favorilerinden biri...44 yaşındaki Lionel Scaloni'nin yıllık geliri 2 milyon 600 bin euro.

GERARDO MARTINO (MEKSIKA)

Meksika'nın Arjantinli Teknik Direktörü Gerardo Martino, 2019 yılından bu yana takımı çalıştırıyor. Gerardo Martino'nun yıllık kazancı 2 milyon 900 bin euro.

LOUIS VAN GAAL (HOLLANDA)

Hollanda'nın 71 yaşındaki kurt Teknik Direktörü Louis van Gaal, yıllık 2 milyon 900bin euro gelirle Dünya Kupası'nın en çok kazanan teknik direktörleri arasında yer alıyor.

TITE (BREZILYA)

Dünya Kupası'nın mutlak favorisi olan Brezilya'nın Teknik Direktörü Tite'nin amacı Brezilya'ya 6. kez bu kupayı kazandırmak olacak. Tite'nin yıllık kazancı ise 3 milyon 600 bin euro.

DIDIER DESCHAMPS (FRANSA)

Fransa Milli Takımı ile UEFA Uluslar Ligi'ni kazanan Didier Deschamps, Katar'da düzenlenecek turnuvayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Didier Deschamps yıllık 3 milyon 800 bin euro gelirle Dünya Kupası'nın en çok kazanan üçüncü teknik direktörü konumunda.

GARETH SOUTHGATE (INGILTERE)

2016 yılından bu yana İngiltere Milli Takımı'nın başında bulunan Gareth Southgate, bu turnuvada şeytanın bacağını kırarak kupayı Britanya'ya getirmek istiyor. Gareth Southgate, yıllık 5 milyon 800 bin euro kazanarak bu alanda ikinci sırada yer alıyor.

HANSI FLICK (ALMANYA)

4 kez Dünya Kupası'nı müzesine götüren Almanya'da Hans-Dieter Flick, Katar'da düzenlenen turnuvada yıllık 6.5 milyon euro gelirle bu alanda birinci sırada yer alıyor. Flick, Tunus Teknik Direktörü Jalel Kadri'nın tam 50 katı fazla kazanıyor.

Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları belli oldu! En çok kazanan elenerek evine geri döndü - Resim : 3

 

 

Dünya Kupası'ndaki hocaların kazançları belli oldu! En çok kazanan elenerek evine geri döndü ile ilgili etiketler 2022 Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.