Dünya Kupası'nda İsrailli gazeteci hayatının şokunu yaşadı! Taraftarlar 'İsrail yok, Filistin var' dedi

2022 Katar Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan ile Polonya arasında oynanan maçtan sonra İsrailli bir gazeteci taraftarlarla röportaj yapmak istedi. Fakat taraftarlar gazetecinin İsrailli olduğunu öğrenince röportaj teklifini reddetti. Taraftarlardan biri ise 'İsrail diye bir yer yok sadece Filistin var. Buraya hiç hoş gelmediniz.' şeklinde konuştu.

2022 Katar Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan ile Polonya arasında oynanan maçtan sonra bir taraftar, röportaj yapmak isteyen İsrail muhabirine tepki gösterdi. Suud taraftar, 'İsrail diye bir yer yok sadece Filistin var. Buraya hiç hoş gelmediniz.' sözleriyle tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada milyonlarca kez izlendi.

Dünya Kupası'nda İsrailli gazeteci hayatının şokunu yaşadı! Taraftarlar 'İsrail yok, Filistin var' dedi

KENDİNİ ALMAN OLARAK TANITTI

Görüntülerin devamında ise Dünya Kupası için Katar'a giden İsrailli basın mensuplarının çekim talebini, Müslüman taraftarlar reddetti. O olaydan sonra İsrailli muhabirler kendilerini ''Alman'' olarak tanıtmaya başladı.

 

Dünya Kupası'nda İsrailli gazeteci hayatının şokunu yaşadı! Taraftarlar 'İsrail yok, Filistin var' dedi ile ilgili etiketler 2022 Dünya Kupası İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.