Dünya Kupası'nda doğum yaptı!

Dünya Kupası'nda oynanan Rusya - Suudi Arabistan maçındaki Rus taraftar daha 36 haftalık hamileyken heyecanlanınca doğum yaptı.

Dünya Kupası Heyecanına Dayanamayan Taraftar Doğum Yaptı 3 saat önce
Moskova'da FIFA Dünya Kupasında oynanan Rusya-Suudi Arabistan maçını izleyen Rus taraftar, daha 36 haftalık hamileyken maçın heyecanına dayanamayarak doğum yaptı.
Moskova'da oynanan FIFA Dünya Kupası açılış maçı olan Rusya- Suudi Arabistan maçını izleyen Rus taraftar, daha 36 haftalık hamileyken maçın heyecanına dayanamayarak doğum yaptı.

1 AY ÖNCE DOĞUM YAPTI

Rusya'nın Suudi Arabistan karşısında 5-0 kazandığı maçı izleyen Rus taraftar daha 36 haftalık hamileyken maçın heyecanına dayanamayarak doğum yaptı. Krasnodar Bölgesi Sağlık Bakanı Yevgeny Filippov yaptığı açıklamada, "Moskova'da oynanan FIFA Dünya Kupası açılış maçı olan Rusya-Suudi Arabistan maçını Fisht stadyumu yanında bulunan dev ekrandan izleyen Rusya vatandaşı kadın taraftarımız maç heyecanına dayanamayarak gerekenden yaklaşık 1 ay önce doğum yaptı. Ambulans ile Soçi'de bulunan hastaneye götürülen taraftarımız sorunsuz doğum yaptı. Kadın doğum yaptıktan sonra çocuğunun adını Rusya Milli Takım'nda çok sevdiği futbolcu olan Aleksandr Golovin'in adını koydu" dedi.

Dünya Kupası'nda doğum yaptı! ile ilgili etiketler Rusya Suudi Arabistan 2018 dünya kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.