Dünya Kupası'nda 7-0 sonrası flaş galibiyet

2022 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında İspanya'ya 7-0 mağlup olan Kosta Rika ikinci maçta Japonya ile karşılaştı. Mücadele, Kosta Rika'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Öte yandan Japonya-Kosta Rika maçı, 2022 Dünya Kupası'nda şu ana kadar ilk yarısında isabetli şut atılmayan ilk karşılaşma oldu. Ayrıca maçtaki gol kaleyi bulan ilk şuttu.

2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nda Japonya, Kosta Rika'ya 1-0 yenildi. Ahmad bin Ali Stadyumu'nda İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver'in düdük çaldığı maçta Kosta Rika 81'inci dakikada Keysher Fuller'in kaydettiği golle sahadan galip ayrıldı. Bu gol maçta kaleyi bulan ilk şuttu.

Dünya Kupası'nda 7-0 sonrası flaş galibiyet

Kosta Rika Milli Takımı'nda forma giyen Kayserisporlu Francisco Calvo, 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika görev aldı. Japonya, grubun son maçında İspanya ile 1 Aralıkta mücadele edecek. Kosta Rika ise aynı gün Almanya ile karşılaşacak.

Dünya Kupası'nda 7-0 sonrası flaş galibiyet - Resim : 2

 

Dünya Kupası'nda 7-0 sonrası flaş galibiyet ile ilgili etiketler 2022 Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.