Dünya kripto para borsa devi Binance'dan halka arz açıklaması!

Kripto para borsasının dünya devi olan Binance'dan son dönemde bazı ülkelerde yasaklanmasının ardında yatırımcıları ilgilendiren bir açıklama geldi. Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, Binace US'in halka açılabileceğini söyledi.

Dün gece saatlerinde aniden yükselişe geçen kripto paraların dünya geneli en büyük borsası Binanace'dan halka arz açıklaması geldi.

Brian Brooks tarafından yönetilen ve Binance’den ayrı bir kuruluş olarak faaliyet gösteren San Francisco merkezli kripto para borsası Binance US, Binance’in karşılaştığı düzenleyici sorunlara rağmen hisselerini bir ABD borsasında alıp satmaya başlamak istiyor.

BINANCE CEO'SUNDAN HALKA ARZ AÇIKLAMASI

Zhao bu açıklamayı Cuma günü Siam Commercial Bank of Thailand tarafından düzenlenen REDeFINE Tomorrow etkinliğinde dile getirdi.

Tayland'da Siam Commercial Bank'ın girişim sermayesi bölümü SCB 10X tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Zhao, "ABD'deki ortağımız potansiyel halka arzı değerlendiriyor. Ancak halka açılma henüz kesin değil" diye konuştu.

Zhao, Binance'nin kendisinin halka açılmasının planlanmadığını ancak gelecekte planların değişebileceğini de söyledi.

COINBASE HALKA ARZ OLMUŞTU

Geçtiğimiz nisan ayında SEC'e başvuru yaparak Nasdaq'da listelenmeye başlayan dev kripto para borsası Coinbase halka arz olmuştu.

İlk değerlemede, Coinbase'i petrol devi BP ve önemli borsalar gibi birçok tanınmış firmanın önüne koymuştu.

 

Dünya kripto para borsa devi Binance'dan halka arz açıklaması! ile ilgili etiketler Binance halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.