"Dünya koronavirüs pençesinde kıvranırken biz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açılışını gerçekleştirdiği Yusufeli Barajı ile ilgili bilgiler içeren bir grafik paylaştı. Erdoğan'ın grafiği paylaşırken verdiği 'koronavirüslü' mesaj dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden,  Yusufeli Barajı 3 milyonuncu beton dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Riza Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete alım törenlerlerine canlı bağlantı ile katılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Yusufeli Barajı ile ilgili bir grafik paylaştı.

"Dünya koronavirüs pençesinde kıvranırken biz"

Erdoğan, koronavirüs vurgusu yaptığı "Dünya Koronavirüs salgınının pençesinde kıvranırken biz her biri kendi alanında çığır açacak eserlerin yükselişinin sevincini yaşıyoruz." mesajı ile paylaştığı grafikte barajla ilgili bilgiler bulunuyor. İşte o grafik...

"Dünya koronavirüs pençesinde kıvranırken biz" - Resim : 2

"Dünya koronavirüs pençesinde kıvranırken biz" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan yusufeli barajı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.