Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda heyecan başlıyor! Tayland - Türkiye voleybol maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kadınlar voleybolunda dünyanın en iyi ülkelerini buluşturan Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Dünya Şampiyonası, Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde bugün başladı. Milli takımımız da ilk maçında Asya'nın güçlü ekibi Tayland ile karşı karşıya gelecek. Peki, Tayland-Türkiye voleybol maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Hollanda ve Polonya’nın ev sahipliğinde 23 Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonda B Grubu'nda yer alan Filenin Sultanları, Polonya, Hırvatistan, Tayland, Güney Kore ve Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

TAYLAND-TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları, organizasyonun ilk maçında 24 Eylül'de Tayland ile karşılaşacak.

Türkiye-Tayland maçı 24 Eylül 2022 cumartesi günü saat 14.00'da oynanacak. Müsabaka, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DÜNYA KADINLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASI'NIN FORMATI

2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda karşılaşmalara Polonya’nın Lodz, Gliwice ve Gdansk, ile Hollanda’nın Rotterdam, Arnheim ve Apeldoorn şehirleri olmak üzere toplam 6 şehir ev sahipliği yapacak.

Organizasyonun grup aşamasında 24 takım, 4’erli olarak 6 gruba ayrılacak. Grup karşılaşmaları, 23 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

Grup karşılaşmalarının ardından gruplarını ilk dört sırada tamamlayan takımlar ikinci tura yükselecek. İkinci tur karşılaşmaları, 16 takımın (8’erli 2 grup) katılımıyla; 4-9 Ekim tarihleri arasında oynanacak. İkinci tur karşılaşmalarının ardından gruplarını ilk dört sırada tamamlayan takımlar üçüncü tura (çeyrek finale) yükselecek. Üçüncü tur (Çeyrek Final) karşılaşmaları, 8 takımın (4’erli 2 grup) katılımıyla oynanacak.

Çeyrek final karşılaşmalarının ardından gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. 2022 FIVB Dünya Şampiyonası’nda yarı final mücadeleleri ise 13 Ekim’de oynanacak. Organizasyon, 15 Ekim’de oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek.

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda heyecan başlıyor! Tayland - Türkiye voleybol maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? ile ilgili etiketler Tayland Türkiye kadın voleybol milli takımı filenin sultanları Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.