Dünya jet sosyetesi bu akşam Bodrum'daki galada boy gösterecek! Herkes bu davetiyenin peşine düştü

Bu akşam Bodrum'da, bu yaza damgasını vuracak bir davet gerçekleşecek. 117 milyar doları bulan servetiyle dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault'un gelini, Rus model Natalia Vodianova, kurucusu olduğu The Naked Heart Foundation'a gelir elde etmek için dünyanın önemli şehirlerinde düzenlediği galasını, bu kez Bodrum'da gerçekleştirecek.


Rusya'nın Nijniy Novgorod kentinde yoksulluk içinde büyüyen Vodianova'nın, yardıma muhtaç çocuklara el uzatmak için kurduğu vakfın gecesi bu akşam Bodrum Villa Maçakızı'nda gerçekleşecek.

Dünya jet sosyetesi bu akşam Bodrum'daki galada boy gösterecek! Herkes bu davetiyenin peşine düştü

Bu akşam Bodrum'da gerçekleşecek galayı köşesine taşıyan Günaydın yazarı Bülent Cankurt'un yazısı...

Dünya jet sosyetesi bu akşam Bodrum'daki galada boy gösterecek! Herkes bu davetiyenin peşine düştü - Resim : 2


200 DAVETLİ BODRUM'A GELDİ

Bodrum'a demirlemiş 80 metrelik tekneler, havada uçuşan helikopterler bu yüzdenmiş meğer! Dünya jet-set'inden ve Rus oligarklardan oluşan yaklaşık 200 davetli gala için Bodrum'a gelmiş.

DAVETİYELER 25 BİN EURO

Galanın davetiyeleri, çift başına 25 bin Euro'dan satılıyor. Yaklaşık 50 Türk de, dünya jet-set'iyle birlikte bu akşamki galada boy gösterecek. Bu arada parası cebinde galaya davet edilmeyi bekleyenlerin, hatta para vermeden galaya gitmenin yollarını arayanların da olduğu kulağıma geldi!

Dünya jet sosyetesi bu akşam Bodrum'daki galada boy gösterecek! Herkes bu davetiyenin peşine düştü - Resim : 3


Türk sosyetesinden kimler galaya katılmayı başaracak bilmiyorum ama Natalia Vodianova'nın, dünyada büyük ses getiren galasının Bodrum'da yapılması, Bodrum'un artık dünya jet-set'inin tatil adreslerinden biri olduğunun en güzel göstergesi…

İki yıldır Maxx Royal Kemer'in reklam yüzü olan Natalia Vodianova, engelli çocukların oynayabileceği oyun alanları açılması için 2004 yılında The Naked Heart Foundation'u kurdu.

 

Dünya jet sosyetesi bu akşam Bodrum'daki galada boy gösterecek! Herkes bu davetiyenin peşine düştü ile ilgili etiketler Bodrum The Naked Heart Foundation Natalia Vodianova Villa Maçakızı gala sosyete
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.