Dünya gazetesi küllerinden doğuyor! Son transfer Vahap Munyar...

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğinden istifa eden Vahap Munyar'ın, yeni adresi Dünya gazetesi gazetesi oldu. Munyar, bu haberi . "38 yıl sonra Dünya’ya, ekonomi gazeteciliğindeki ilk yuvama döndüm." sözleriyle paylaştı.

Hürriyet gazetesinde yaşanan işten çıkarmaların ardından Genel Yayın Yönetmenliğinden istifa eden Vahap Munyar’ın yeni adresi belli oldu.

38 YIL SONRA...

Dünya gazetesinde köşe yazarlığına başlayan Munyar, bu haberi sosyal medya hesabından "38 yıl sonra Dünya’ya, ekonomi gazeteciliğindeki ilk yuvama döndüm." sözleriyle duyurdu.

Dünya gazetesi küllerinden doğuyor! Son transfer Vahap Munyar...

Paylaşımında Dünya gazetesindeki yeni isimlerin de yer aldığı fotoğraflar ekleyen Munyar'a tebrik mesajları yağdı.

YILDIZLAR KARMASI GİBİ KADRO

Yapılan paylaşımda Vahap Munyar'ın yanı sıra Şeref Oğuz, Fatih Özatay, Jale Özgentürk, Veysi Seviğ, Bader Arslan ve Servet Yıldırım gibi isimlerin de yer aldığı görüldü.

Dünya gazetesi küllerinden doğuyor! Son transfer Vahap Munyar... - Resim : 2

Dünya gazetesi küllerinden doğuyor! Son transfer Vahap Munyar... - Resim : 3

Dünya gazetesi küllerinden doğuyor! Son transfer Vahap Munyar... ile ilgili etiketler Hürriyet Dünya Vahap Munyar dünya gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.