Dünya Fındık Haftası'na Trabzonsporlu futbolculardan videolu destek

Karadeniz Bölgesi'nde bu yıl ilk kez 9-15 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da kutlanacak olan Dünya Fındık Haftası’na, Trabzonsporlu futbolculardan da destek geldi. Marek Hamsik'in her gün bir avuç fındık yediği ortaya çıktı!

Uluslararası nitelikte ve her yılın Ağustos ayının 2. haftasında kutlanmak üzere dünyada da kabulü sağlanacak olan Dünya Fındık Haftası'na dikkat çekmek ve tanıtmak üzere Trabzonsporlu yerli ve yabancı futbolculardan Türkçe ve İngilizce videolarla davet yapıldı.

Kaptan Uğurcan, Erce, Serkan, Berat, Abdulkadir Parmak, Bakesetas ve Hamsik’in ‘Dünya Fındık Haftasını Kutluyoruz’ ile ‘Herkes İçin Fındık’ söylemlerini içeren videolar, sosyal medya üzerinden paylaşılarak tanıtıma katkı sağlandı.

Trabzon Ticaret Borsası ile Bordo-Mavili kulüp arasında 10 yıldan beri Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk’ sloganı ile Türk fındığının tanıtımına yönelik ortak bir projeye uygulanıyor.

Proje kapsamında özellikle deplasman maçlarında tribünlerdeki seyircilere 25'er gramlık paketler halinde, içlerinde fındığın sağlık için yararlarını içeren bilgilerin yer aldığı broşürlerinde bulunduğu naturel fındıklar, maçtan önce dağıtılıyor. Trabzonspor’un evindeki maçlarda ise konuk takımın yöneticilerine özel olarak hazırlanmış fındıklar hediye ediliyor.

Dünya Fındık Haftası'na Trabzonsporlu futbolculardan videolu destek

HAKAN YEŞİL, HEKİMOĞLU'NA...

TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, Trabzonspor'un gelecek vaadeden orta saha oyuncusu Hakan Yeşil’i 1 yıllığına kiraladı. Yönetici Serdar Boğoçlu'nun katılımı ile tesislerde düzenlenen imza töreninde 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Yeşil, kendisini 1 yıllığına Hekimoğlu Trabzon’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen genç futbolcu, “İlk olarak Hekimoğlu Trabzon FK’da kendimi göstermek istiyorum. Sonrasında Trabzonspor’a daha güçlü, en hazır şekilde dönmek ve A Milli Takım formasını giymek istiyorum. İnşallah bu sezon hem kulübüm Hekimoğlu Trabzon FK hem de kendim için güzel bir sezon geçer” ifadelerini kullandı.

Dünya Fındık Haftası'na Trabzonsporlu futbolculardan videolu destek ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Marek Hamsik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.