Dünya devinin CEO'su, ailesiyle birlikte uçak kazasında öldü!

Avustralya’nın Sydney kentinde dün meydana gelen deniz uçağı kazasında hayatını kaybedenlerin İngiliz bir iş adamı ve ailesi olduğu belirlendi. Hawkesbury Nehri’nde turistik gezi amaçlı yapılan gezide koca bir aile hayatını kaybetti.

BBC’de yer alan habere göre catering firması Compass Group’un CEO’su Richard Cousins (58) deniz uçağının Sydney’in 50 km kuzeyinde bir nehire düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Cousins ile birlikte nişanlısı Emma Bowden, 11 yaşındaki kızı Heather, 25 ve 23 yaşlarındaki iki oğlu William ve Edward bir de Avustralyalı pilot kazada hayatını kaybetti. Avustralya polisi pilotun ise 44 yaşındaki Gareth Morgan olduğunu açıkladı.

ceokaza

Avustralya yerel basın kaynaklarına göre düşen uçağın manzara uçuşları gerçekleştiren Sydney Seaplanes adlı şirkete ait bir uçak olabileceği belirtiliyor.

Dünya devinin CEO'su, ailesiyle birlikte uçak kazasında öldü! ile ilgili etiketler Avustralya iş adamı uçak kaza sydney
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.