Dünya devi Oğuzhan Özyakup için geliyor!

Bir süredir yıldız oyuncu için nabız yoklayan İngiliz kulübü Arsenal, devre arasında Oğuzhan için Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

Arsenal, Oğuzhan ısrarından vazgeçmiyor. Bir süredir yıldız oyuncu için nabız yoklayan İngiliz kulübünün devre arasında Oğuzhan için Beşiktaş'ın kapısını çalacak. Bu oyuncuyu bitirmek isteyen Arsenal'in 10 milyon bonservis bedeli önereceği öğrenildi.

Arsenal'den 2012 yılında Beşiktaş'a transfer olan ve oynadığı futbolla alkışları toplarken, takımda kaptanlığa kadar yükselen Oğuzhan Özyakup ile siyah-beyazlı kulüp arasında yakın zamanda yeni sözleşme yapılacağı ortaya çıktı.

Dört yıllık hazırlanan sözleşmede milli futbolcunun yıllık ücretini 2 milyon euronun üzerine çıkarmaya karar veren Beşiktaş Yönetimi, yeni mukaveleye ayrıca 15-20 milyon euro arasında serbest kalma bedeli koyacak.

500 BİN EUROYA GELMİŞTİ

Oğuzhan'ı 2012'de 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer eden Beşiktaş, Arsenal'e yetenekli oyuncunun gelecekteki olası satışından yüzde 30 pay vermeyi kabul etmişti. Siyah-beyazlılar, İngiliz kulübüne bu hakkından vazgeçmesi için 2 milyon euro teklif edecek.

Beşiktaş'ın daha önce yaptığı 1 milyon euroluk teklifi geri çeviren Arsenal, 2 milyon euroluk öneriyi de kabul etmezse siyah-beyazlılar, Oğuzhan planında hiçbir değişiklik yapmayacak.

Dünya devi Oğuzhan Özyakup için geliyor! ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Transfer Arsenal teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.