Dünya bu TikTok fenomenini konuşuyor! Oğlu 16 yaşında baba oldu!

İngiltere, 16 yaşında baba olan bir genci ve babaanneyi konuşuyor. Babaannenin TikTok'ta paylaştığı video ile bu tuhaf olay ortaya çıkarken sosyal medyada kullanıcılar birbirine girdi. Kimi kullanıcılar babaanneyi desteklerken kimileri ise tepki gösterdi. Yorumlar sonrası açıklama yapan kadın ise, "Torunumu bir hata olarak görmüyorum. Oğlumun gösterdiği sorumluluktan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

İngiltere'de yaşayan bir kadının TikTok hesabından paylaştığı video, tartışmalara neden oldu.

@elleann040 adlı kadın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 16 yaşında baba olan oğluyla yaşadıklarını anlattı.

"OĞLUMUN BEBEĞİNE BEN BAKIYORUM"

Oğlunun yeni doğan bebeğine bakmaya başlayan @elleann040, yaşananların bir hatadan ibaret olmadığını belirterek, "Oğlumun yaptığını hata olarak görmüyorum. Aksine üstlendiği sorumluluktan dolayı gurur duyuyorum. Bebeğin annesi de saygı duyuyorum" dedi. @elleann040 şu anda bebeğe kendisini baktığını da sözlerine ekledi.

 

Dünya bu TikTok fenomenini konuşuyor! Oğlu 16 yaşında baba oldu! - Resim : 2

"BÜYÜKBABA VE BÜYÜKANNE OLMAYA ALIŞTIK"

@elleann040, torunu için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ederek, "3 haftadır bizimle yaşıyor. Bizler büyükbaba ve büyükanne olmaya alıştık gibi. Oğlum da her geçen gün durumun farkına varıyor. Bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşıladık, onun ileride güçlü bir genç kız olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

 

Dünya bu TikTok fenomenini konuşuyor! Oğlu 16 yaşında baba oldu! - Resim : 4

SOSYAL MEYDA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Söz konusu olay sosyal medyada da büyük tartışmalara neden oldu. Kadının paylaştığı video kısa sürede 243 bin görüntülenmeye ulaşırken, bazı sosyal medya kullanıcıları anne ve babayı ilgisizlikle suçladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise genç adamı çocuğuna sahip çıkmasından dolayı kutladı.

Dünya bu TikTok fenomenini konuşuyor! Oğlu 16 yaşında baba oldu! - Resim : 5

 

Dünya bu TikTok fenomenini konuşuyor! Oğlu 16 yaşında baba oldu! ile ilgili etiketler TikTok Fenomen Kadın İngiltere Bebek Çocuk Anne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.