Dünya bu skandalla çalkalanıyor! Kilisenin parasını çalan rahip cinsel ilişki partisi düzenledi!

İtalya, bir kilisede yaşanan skandalla çalkalanıyor. Tıp öğrencisiyken din adamı olmaya karar veren 40 yaşındaki Francesco Spagnes'in, gören aldığı kilisenin bağış paralarıyla tecavüz ilacı alarak cinsel ilişki partisi düzenlediği ortaya çıktı.

İtalya'nın Prato şehrinde bulunan bir kilisede görev alan din adamı Francesco Spagnesi'nin skandalı tüm dünyada büyük tepki çekti. 

40 yaşındaki din adamının ev arkadaşıyla birlikte Hollanda'dan tecavüz ilacı olarak bilinen bir uyuşturucu madde getirdiği ihbarını alan polis harekete geçti. 

Bu skandalın gerçekliğini araştıran polis, iki arkadaşın düzenlediği partiye katılıklarını iddia eden 200 kişinin ifadelerini de alınca olayın korkunç boyutu gözler önüne serildi. 

İkilinin çöpçatanlık siteleri aracılığıyla tanıştığı kişileri eve davet ettiği, partilerde uyuşturucu dağıtıldığı ya da satıldığı anlaşıldı.

KİLİSENİN BAĞIŞ PARASINI KENDİ HESABINA AKTARMIŞ

Tıp öğrencisiyken din adamı olmaya karar veren Spagnesi’nin kilisenin hesabındaki 117 bin doları kendi hesabına aktardığı belirlendi.

Dünya bu skandalla çalkalanıyor! Kilisenin parasını çalan rahip cinsel ilişki partisi düzenledi!

ÇOK SAYIDA KİŞİ PARASINI GERİ İSTEDİ

Sevilen bir rahip olan ve kiliseye gidenlerden binlerce dolarlık bağış toplayan Spagnesi’nin bu paraları hangi amaçla kullandığı ortaya çıkınca çok sayıda kişi parasını geri isteyerek hukuki yola başvurdu.

Avukatı Costanza Malerba, Spagnesi’nin uyuşturucu satın aldığını ve temin ettiğini kabul ettiğini kilisenin parasını çaldığını da itiraf edeceğini söyledi.

Dünya bu skandalla çalkalanıyor! Kilisenin parasını çalan rahip cinsel ilişki partisi düzenledi! - Resim : 2

Dünya bu skandalla çalkalanıyor! Kilisenin parasını çalan rahip cinsel ilişki partisi düzenledi! ile ilgili etiketler Kilise Parti İtalya Hollanda din adamı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.