Dünya bu skandalı konuşuyor! Toplantıda cinsel içerikli film yayınlandı!

ABD'de yaşanan Ida kasırgası nedeniyle yaşanan elektrik ve telefon kesintilerini tartışmak için düzenlenen toplantıda skandal yaşandı. Katılımcıların bilgisayar ekranından cinsel içerikli film yayını yapıldı.

Dünya, ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşanan Ida kasırgasıyla ilgili düzenlenen bir toplantıda yaşanan skandalı konuşuyor. 

IDA KASIRGASI NEDENİYLE TOPLANTI YAPILIYORDU...

Ida kasırgası nedeniyle yaşanan elektrik ve telefon kesintilerini tartışmak için sanal olarak bir araya gelen katılımcıların bazılarının bilgisayar ekranlarında cinsel içerikli görüntülerin yer aldığı görüldü.

 

EYALETE TEPKİ NEDENİYLE YAPILDI

The Advocate'nin haberine göre, elektrik şirketleri ve Louisiana eyaletinin kamu hizmet servisi, yaşanan aksaklıklar nedeniyle büyük tepki altında. Yaşanan bu olayın da söz konusu tepkilerin bir parçası olabileceği düşünülüyor.

"TALİHSİZ VE İĞRENÇTİ"

Louisiana Kamu Hizmeti Komisyonu (PSC) Başkanı Craig Green, yaşanan olayla ilgili olarak "Talihsiz ve iğrençti. Görünüşe göre, bilgisayar korsanlarının yeterli elektriği ve internet erişimi var" ifadelerini kullandı.

 

"İŞİN İÇİNDE BİRDEN FAZLA SAHTE HESAP VAR"

Toplantı raporlarına göre, beş üyeli komisyon sorunu çözene kadar toplantıyı 15 dakika ertelemek zorunda kaldı. Grubun yönetici sekreteri ise, WGNO TV'ye, işin içinde birden fazla 'sahte hesap olduğunu' söyledi.

Dünya bu skandalı konuşuyor! Toplantıda cinsel içerikli film yayınlandı! ile ilgili etiketler kasırga ABD Saldırı Amerika İDA toplantı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.