Dünya bu mucizeyi konuşuyor: Annesinin adını duyar duymaz gözlerini açtı!

Avustralya'da cuma günü kaybolan 3 yaşındaki otizmli çocuk mucize şekilde sağ olarak bulundu. Dört gün sora çalılıklarla kaplu engebeli arazide dere kenarında bulunan küçük çocuğun kurtuluş anları saniye saniye kamerada.

Avustralya'nın Yeni Güney Galler (NSW) eyaletindeki Hunter Valley bölgesinde ailesinin 263 hektarlık mülkünde 4 gün önce 3 yaşındaki çocuk kayboldu. 

3 Eylül Cuma günü ortadan kaybolan ancak kaçırıldığından da şüphelenilen Anthony 'AJ' Elfalak, dört gün sonra çalılıklarla kaplı engebeli arazide dere kenarında bulundu.

Ailesi, NSW Polisi, Eyalet Acil Servisi ve itfaiye ekipleri de dahil olmak üzere yüzlerce gönüllü tarafından dört gün boyunca gerçekleştirilen aramanın ardından bulunan otizmli ve konuşma engelli çocuğun sağlığının iyi olduğu açıklandı.

Dünya bu mucizeyi konuşuyor: Annesinin adını duyar duymaz gözlerini açtı!

"ANNESİNİN ADINI DUYAR DUYMAZ GÖZLERİNİ AÇTI"

Anthony 'AJ' Elfalak’ın bulunmasını "mucize" olarak tanımlayan ve oğlunun helikopterdeki arama ekibi tarafından daha önce aranmış bir alanda su içerken görüldüğünü anlatan babası Anthony Elfalak, "Biraz pişik var, karıncalar tarafından ısırılmış, düşmüş ama yaşıyor. Annesinin adını duyar duymaz gözlerini açtı ve ona baktı, uykuya daldı. Yaşadığı çile dikkate alındığında makul bir durumda." ifadelerini kullandı.

"HERKES UMUDUNU KAYBETMEYE BAŞLAMIŞTI"

AJ’nin kaçırıldığından endişe ettiklerini ancak bulanmasından dolayı büyük sevinç yaşamadıklarını belirten amcası Louis Elfalak da "Bu inanılmaz, herkes en kötüsünü düşünerek umudunu kaybetmeye başlamıştı." dedi.

Dünya bu mucizeyi konuşuyor: Annesinin adını duyar duymaz gözlerini açtı! ile ilgili etiketler Avustralya Çocuk kayıp Anne otizmli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.