Dünya bu iddiayı konuşuyor: Elon Musk, Google’ın kurucularından Sergey Brin’in eşiyle aşk yaşadı! Diz çöküp özür diledi...

ABD iş dünyası, Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın Google kurucularından Sergey Brin'in eşiyle bir dönem birliktelik yaşadığı dedikodularıyla çalkalanıyor. Söylentilere göre Elon Musk, olayı öğrenen Sergey Brin'in önünde diz çökerek af diledi. İşte gündeme bomba gibi düşen iddianın detayları...

Wall Street Journall'ın haberine göre, Tesla'nın kurucusu Elon Musk'ın, Google'un kurucu ortaklarından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile bir dönem ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Elon Musk ile Sergey Brin sıkı bir arkadaş. Elon Musk, bir çok defa Sergey Brin'in evinde kaldı. Sergey Brin, 2008 finansal kriz zamanında Elon Musk'a Tesla'yı kurtarması için 500 bin dolar nakit sağlamıştı.

BRİN MUSK'I AFFETTİ AMA KONUŞMAMA KARARI ALDI

Ancak bugünlerde bu iki sıkı arkadaşın arası epey soğuk. Zira dedikodular San Francisco semalarından tüm ABD'ye yayıldı ve iş dünyasını karıştırdı. ABD'li gazeteciler bu olayın magazini için her iki tarafın yakınındakileri harıl harıl aramakla birlikte kapılarına dayanmış durumda.

Sergey Brin, Musk'ı affetmesine rağmen Musk ile konuşmamayı tercih ediyor.

Wall Street Journall'ın konuşan kaynaklara göre, Brin, mali danışmanlarına Musk'ın şirketindeki yartırımlarını satmalarını emretti. Brin, Ocak ayında eşi Shanahan ile boşandı. Bu boşanma Brin'in ilişkiyi öğrendikten kısa bir süre sonra gerçekleşti.

 

ELON MUSK HABERİ YALANLADI

Elon Musk ise dün gece ilgili bir haberi alıntılayarak yalanladı. Musk "Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece birlikte bir partideydik! Nicole'ü üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de etrafımda birçok insan vardı. Romantik bir şey yok." dedi.

 

 

 

Dünya bu iddiayı konuşuyor: Elon Musk, Google’ın kurucularından Sergey Brin’in eşiyle aşk yaşadı! Diz çöküp özür diledi... ile ilgili etiketler Google elon musk Sergey Brin özür Nicole Shanahan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.