Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Amber Heard duruşma sırasında çaktırmadan kokain mi çekti?

2015 ile 2017 arasında evli olan ve olaylı bir şekilde boşanan Hollywood yıldızı Johnny Depp (58) ile oyuncu Amber Heard'ün (35) 50 milyon dolarlık iftira davası devam ediyor. Kamuoyunun yakından takip ettiği davada Amhber Heard'ün mahkeme salonundaki görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

2017 yılında boşandığı eski eşi Johnny Deep ile 50 milyon dolarlık iftira davası devam eden Amber Heard'ün son mahkemedeki görüntüleri olay yarattı. Eski eşi için 'Cinsel organımda kokain arıyordu' diyen Amber Heard'ün mahkeme salonunda burnunu siler gibi yapıp kokain çektiği iddia edildi.


MAHKEMEYE DAMGA VURAN 'PEÇETE' DETAYI

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık iftira davasının son duruşmasındaki bir görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde peçete ile burnunu silen Amber Heard, burnunun tek tarafını siliyor. Heard, peçeteyi eline aldıktan sonra bir kez daha burnunu çekiyor. Amber Herad'ün duruşma salonundaki bu görüntüsü 'kokain çekme' olarak yorumlandı. Heard'ün peçeteyi eline almadan önce ve burnunu sildikten sonra etrafa kuşkulu bakışlar atması ise dikkat çekti.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER...

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Amber Heard duruşma sırasında çaktırmadan kokain mi çekti? - Resim : 3

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Amber Heard duruşma sırasında çaktırmadan kokain mi çekti? - Resim : 4

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Amber Heard duruşma sırasında çaktırmadan kokain mi çekti? ile ilgili etiketler amber heard johnny deep

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.