Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Genç kadınlara iğneyle saldırıyorlar...

İngiltere son dönemde gece kulüplerinde yaşanan iğneli saldırı olaylarıyla gündemde. Yaşanan korkunç olaylara her geçen gün yenisi eklenirken bir TV programına çıkan 20 yaşındaki kadın, gittiği gece kulübünde iğneli saldırıya uğradığını iddia etti. Saldırı sonrası geldiği hali erkek arkadası tarafından kaydedilen genç kadın, gece kulübünde yanına gelip dans etmek istediğini söyleyen kişi tarafından zehirlendiğini söyledi.

Dünya İngiltere'de son dönemde sıklıkla yaşanan iğneli saldırı skandallarını konuşuyor. 

Nottingham Üniversitesi'nden iki genç kadının yaşadıklarını anlatmasından sonra, benzer olaylar başından geçen isimler İngiliz medyasına konuştu.

İĞNELİ SALDIRI SONRASI BU HALE GELDİ

BBC Breakfast programına katılan Bristol Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Ilana El-baz onlardan biri. Kanala iğneli saldırı sonrası kaydedilen görüntülerini de veren El-baz, erkek arkadaşının çektiği videoda merdivende uzanmış kontrolsüz bir halde görülüyor.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Genç kadınlara iğneyle saldırıyorlar...

"BİR SAAT SONRA EVE DÖNDÜĞÜMDE PARALİZE OLMUŞ DURUMDAYDIM"

Gece kulübünde yanına gelip dans etmek istediğini söyleyen kişi tarafından zehirlendiğini düşünen El-baz, "Ona sevgilimle birlikte geldiğimi söylediğimde yanımdan tamamen uzaklaştı. Bir saat sonra eve döndüğümde tamamen paralize olmuş durumdaydım" dedi.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Genç kadınlara iğneyle saldırıyorlar... - Resim : 2

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Genç kadınlara iğneyle saldırıyorlar... ile ilgili etiketler İngiltere gece kulübü Saldırı Kadın televizyon iğne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.