'Dünya 5'ten Büyüktür' iddiası, Suriye'de kanıtlanmak üzere!

Suriye her geçen saniye ısınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Terörün kaynağıyla ilgili artık tahammülümüz kalmadı.' demiş ve eklemişti 'Sorunları çözmek için gerekli adımlar atılacak.' Bu açıklamadan birkaç saat sonra Suriye'de kimliği belirsiz bir SİHA, İran destekli Esad güçlerine saldırıda bulundu. Yarım saat kadar önce ise PKK'nın gaz alanlında patlama meydana geldi. Peki Erdoğan'ın açıklaması ne anlama geliyor?

Bir süredir Türkiye kontrolündeki bölgelerin, İdlib başta olmak üzere Rusya ve Esad rejimi tarafından, çok az örtülü şekilde geri itilmeye çalışılması; Rusya'nın sözünden asla çıkamayacak İran destekli Haşdi Şabi ve hatta Rusya'nın ABD ile birlikte desteklediği PKK/PYD terör örgütü gibi tehditlerin bulunduğu bölgede, son zamanlarda ayağımızın takıldığı taşların altından hep Rusya'nın çıkmaya başlamasına sebep olmuştu.

SURİYE'DE KONVOYA HAİN SALDIRI

Son olarak dün Suriye'de görevini yapan iki Özel Harekat polisimizin, konvoyumuza yapılan karanlık ve hain bir saldırı sonucu şehit olması, tüm Türkiye'yi yasa ve öfkeye boğdu.

ERDOĞAN: 'ARTIK BARDAK TAŞTI: KAYNAĞINA YÖNELİK ADIMLAR ATACAĞIZ' 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından yaptığı açıklama, tüm dünyanın gözlerini Türkiye-Suriye sınırına çevirdi!

Erdoğan, 'Suriye'den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağıyla ilgili artık tahammülümüz kalmamıştır. Ya oralarda etkin olan güçlerle ya da kendimiz bertaraf etmekte kararlıyız. Polislerimize yönelik son saldırı ve tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa sürede bu sorunun çözümü için gereken adımları atacağız.' ifadelerini kullanarak Türkiye'nin artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacağının sinyalini verdi.

MAŞAYI BİLİYORUZ; PEKİ KAYNAK KİM?

Bölgedeki terörün 'kaynağı'nı aramaya çalışan herkes, belli bir zaman sonra Rusya veya ABD'ye toslamakta.

Dolayısıyla, 'Biden'la pek de iyi başlamadık' ve 'İlişkiler çok da iyi görünmüyor' tarzı söylemlerle ABD'den dönen Erdoğan, Suriye'de hem ABD hem de Rusya'ya meydan okudu.

TÜRKİYE, BAZI ÜLKELERİ İSİM VERMEDEN EN BAŞINDA UYARMIŞTI

Fırat Kalkanı operasyonu öncesinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na 'ABD ve Rusya birlikleriyle karşı karşıya gelmekten çekiniyor musunuz?' sorusu sorulmuş, Türk Dışişleri Bakanı soruya 'Biz terörizmle savaşıyoruz. Savaş sırasında teröristin yanında yer alanın kim olduğuna bakmayız.' cevabını vermişti.

'Dünya 5'ten Büyüktür' iddiası, Suriye'de kanıtlanmak üzere! ile ilgili etiketler Erdoğan Suriye SİHA Saldırı 5'ten büyüktür
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.