Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Wimbledon'da çeyrek finalde

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Hollandalı rakibi Tim van Rijthoven'i 6-2, 4-6, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yenerek Wimbledon'da çeyrek finale yükseldi. Sırp tenisçi, bu turda 10 numaralı seribaşı İtalyan Jannik Sinner ile karşılaşacak.

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerde Dünya bir numarası Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Ons Jabeur çeyrek finale adlarını yazdırdı. İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen geleneksel turnuvanın 7. günü maçları sona erdi.

SIRP TENİSÇİ ÇEYREK FİNALDE JANNIK SINNER İLE KARŞILAŞACAK

Tek erkeklerde dünya sıralamasının ilk basamağında yer alan Djokovic, dünya 104 numarası Hollandalı Tim van Rijthoven'i 6-2, 4-6, 6-1 ve 6-2'lik setlerle 3-1 yenerek çeyrek finale kaldı. Sırbistanlı tenisçi, bu turda 10 numaralı seribaşı İtalyan Jannik Sinner ile karşılaşacak.

KADINLARDA TUNUSLU ONS JABEUR ADINA ÇEYREK FİNALDE YAZDIRDI

Tek kadınlarda, sezonun formda tenisçilerinden dünya 2 numarası Tunuslu Ons Jabeur ise 24 numaralı seribaşı Belçikalı Elise Mertens'i 7-6 ve 6-4'lük setlerin ardından 2-0'la geçerek çeyrek finalde Çek Marie Bouzkova'yla eşleşti.

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Wimbledon'da çeyrek finalde ile ilgili etiketler Wimbledon Wimbledon tenis turnuvası novak djokovic Tim van Rijthoven
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.