Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin vizyon tarihi belli oldu

22 Ekim 2021 tarihinde vizyona giren, Denis Villeneuve’ün yönettiği ve başrollerini Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa ve Javier Bardem'in paylaştığı bilim kurgu/macera türündeki Dune filminin ikincisinin gelecek yıl 18 Temmuz’da vizyona gireceği bildirildi.

Yapım şirketi Warner Bros’un Dune 2’nin gelecek yıl 18 Temmuz’da vizyona girmesine karar verdiği belirtildi. Frank Herbert’in aynı adlı romanından uyarlanan bilim kurgu filminin ikincisi, daha çok Zendaya’nın canlandırdığı Chani karakterine odaklanacak. İlk filmde Zendaya’nın sadece 7 dakika rol alması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Dune filminin ikincisi şimdiden 300 milyon dolarlık hasılat yaptı.

Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin vizyon tarihi belli oldu

DUNE FİLMİNİN KONUSU

10191 yılında Dük Leto Atreides, evrendeki en değerli maddenin tek kaynağı olan Dune olarak da bilinen tehlikeli çöl gezegeni Arrakis'in yönetimini kabul eder. insan yaşamı, insanüstü düşünce düzeyleri sağlar ve ışıktan hızlı seyahati pratik hale getirir. Leto, fırsatın düşmanlarının kurduğu karmaşık bir tuzak olduğunu bilse de, Bene Gesserit cariyesi Leydi Jessica'yı, genç oğlu ve varisi Paul'u ve Arrakis'in en güvenilir danışmanlarını yanına alır. Leto, dev kum solucanlarının varlığıyla tehlikeli hale gelen baharat madenciliği operasyonunun kontrolünü ele alır. Acı bir ihanet, Paul ve Jessica'yı derin çölde yaşayan Arrakis'in yerlileri olan Fremenlere götürür.


(Ajans Bizim)

Dune (Çöl Gezegeni) 2 filminin vizyon tarihi belli oldu ile ilgili etiketler film Sinema Dune Çöl Gezegeni vizyondaki filmler sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.