Dündar'ın vazgeçtiği moderatörlüğe o gazeteci talip oldu!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Uğur Dündar'ın moderatörlük yapmayacağını açıklamasının Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ile rakibi Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı ortak yayını için moderatörlüğe talip oldu.

Gazeteci Uğur Dündar, İmamoğlu ile Yıldırım’ın bir araya geleceği ortak yayına moderatörlük yapmayacağını açıkladıktan sonra bu kararına ilişkin çok sayıda iddia gündeme geldi. 

Ancak bu göreve ilk kez bir isim açık açık talip oldu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Uğur Dündar’ın moderatörlük yapmayacağını açıklamasının ardından bir paylaşımda bulunarak tarihi yayını yönetmek istediğini söyledi.

Cüneyt Özdemir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

Ben topa girmek istemedim ama Sayın @ugurdundarsozcu çekildiğine göre eğer bana çağrı olursa @BA_Yildirim ve @ekrem_imamoglu arasındaki tarihi zirveyi yönetmek isterim elbette… Ne dersiniz?

Eğer destekliyorsanız #tarihizirveyicüneytözdemiryönetsin arkasına da muhakkak @BA_Yildirim ve @ekrem_imamoglu ‘nu eklemeyi unutmayalım…

Dündar'ın vazgeçtiği moderatörlüğe o gazeteci talip oldu!

Dündar'ın vazgeçtiği moderatörlüğe o gazeteci talip oldu! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Uğur Dündar Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.