Dündar - Özdil kavgasına Sedat Peker yorumu

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında devam eden kavgaya Sedat Peker de dahil oldu. Firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden sosyal medya paylaşımlarını sürdüren Peker, " İnşallah yaşça bir büyük araya girer de, Uğur Ağabey ile (Dündar) Yılmaz Özdil Ağabeyi barıştırır." dedi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in Artı1 TV'yle ilgili sözleri, yıllarca birlikte çalıştığı Uğur Dündar'ı kızdırdı. Dündar “Yılmaz’a da yazıklar olsun... Mezarıma gelme” diye tepki gösterdi.

İkili arasındaki gerginlik günlerdir sürerken, konuyla ilgili bir paylaşım da, suç örgütü lideri olduğu gerekçesi ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'den geldi.

"UĞUR AĞABEY İLE 1996 SENESİNDE TELEFONLA KONUŞTUM"

Firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden paylaşımlarını Twitter üzerinden sürdüren Peker,  "Uğur Ağabey ile ilgili (Dündar) bir şeyler söylememi istemişsiniz. 1996 senesinde bir görevle ilgili Bulgaristan’da bulunurken hayatımda bir kere Uğur Ağabey ile telefonla konuştum. Hakkımda çıkan bazı söylentiler üzerine röportaj yapma isteği ile ilgili." paylaşımında bulundu.

 "İNŞALLAH BİR BÜYÜK ARAYA GİRER DE BARIŞTIRIR"

"Uğur Ağabey’e (Dündar) Özel uçak yollayıp burada sizi misafir etmek isterim dediğimde kendisi Sedat Bey kardeşim, size teşekkür ederim ancak ben böyle bir şeyi kabul edemem, ben kendi imkanlarımla gelirim demişti." diyen Peker, sözlerini şöyle sürdürdü:

Uğur Dündar’ı seversiniz sevmezsiniz, o ayrı konu. Ancak benim anlattığım, bu insanın dürüstlüğüne saygı duymak gerekir. İnşallah yaşça bir büyük araya girer de, Uğur Ağabey ile (Dündar) Yılmaz Özdil Ağabeyi barıştırır.

Dündar - Özdil kavgasına Sedat Peker yorumu ile ilgili etiketler Sedat Peker Uğur Dündar Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.