Dün veganlığı öven Enes Kanter bugün kavurma pişiriyor!



Kısa süre önce vegan dergisine etin insanlar için olmadığını söyleyerek maruldan yapılmış bir giysi ile röportaj veren FETÖ'cü Enes Kanter, kavurma yaptı.

Fetullahçı terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in "manevi oğlu" olarak bilinen basketbolcu Enes Kanter'in kısa süre önce"Peta" isimli vegan dergisine verdiği röportaj çok konuşulmuştu.

"Hayvanlar bizim için değil" sloganıyla yayın yapan dergiye verdiği röportajda Kanter, etin olumsuz etki yarattığını ve gençlere vegan olmaları için örnek olmaya çalıştığını söylemişti.

Kanter ayrıca röportaj için hazırlanan maruldan yapılmış elbiseyi giyerek dergi objektiflerine poz vermişti.

Dün veganlığı öven Enes Kanter bugün kavurma pişiriyor!

KAVURMA PİŞİRİRKEN FOTOĞRAF YAYINLADI

Enes Kanter'in Kurban Bayramı'nda paylaştığı son fotoğraf ise FETÖ'cülerin tipolojisinin bir kez daha gözler önüne serdi.

Veganlık konusunda da takiye yapan ve tipik bir FETÖ'cü tavrı sergileyen Kanter Instagram hesabında yaptığı paylaşımda kavurma pişirirken görüntülendiği bir fotoğrafı paylaştı.

Kanter, paylaşımına "Pensilvanya'da kardeşlerime kavurmalar yapıyorum. Hayırlı bayramlar." notunu düştü.

Dün veganlığı öven Enes Kanter bugün kavurma pişiriyor! ile ilgili etiketler Enes Kanter Vegan kavurma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.