Dün U21 maçında izledi, bugün A Takım'a aldı!

Galatasaray ara vermeden Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Benfica maçının hazırlıklarına başladı. Fatih Terim dün Galatasaray - Trabzonspor U21 maçında beğendiği genç orta saha oyuncusu Mikail Okyar'ı A Takım idmanına davet etti.

Galatasaray'da Mikail Okyar sürprizi yaşandı. Sarı-Kırmızılı U21 takımı dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray mücadeleyi 2-1 kazandı. Mücadeleyi Florya'da izleyen Fatih Terim 19 yaşındaki ön libero Mikail Okyar'ın performansını beğendi.

BUGÜN A TAKIM İLE İDMANDI!

Mikail Okyar ile ilgili alt yapı hocalarından bilgiler alan Fatih Terim genç oyuncuyu bugün sabah gerçekleştirilen çalışmaya davet etti.

2017'DE AMATÖRDEN GELDİ!

Fanatik'in haberine göre; Henüz Galatasaray ile profesyonel sözleşmesi bulunmayan Mikail Okyar 2017 yılında Modafenspor'dan amatör olarak transfer edilmişti. Sakaryagücüspor'da futbola başlayan Mikail Fenerbahçe ve Sakaryaspor alt yapısında da forma giymişti!

Dün U21 maçında izledi, bugün A Takım'a aldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.