Dün geceye damga vuran sahne!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz dün geceki bölümüyle yine nefes kesti. Kontrolünü iyice kaybeden Vedat hırsını Mercan'dan çıkardı. Vedat Mercan'ı asarak öldürdü. Mercan karakterini Belfu Benian da diziden ayrıldı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Osman Sınav imzalı Sen Anlat Karadeniz'de Vedat Mercan'ı iple astı.

 İNTİHAR SÜSÜ VERDİ

Vedat olaya intihar süsü verdi. Mercan'ı ipte sallanırken gören Tahir yardıma koşarak ipi kesti. Ancak Mercan hayatını kaybetti. O sahneler izleyicide şok etkisi yarattı.

 

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir.


Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır.

Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

Dün geceye damga vuran sahne! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz mercan ölüm sahnesi oldu mu vedat son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.