Dün gece öldüler, ikinci hayatları orada sürecek!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, muhteşem bir bölümle sezon finali yaptı. Sezon finalinde diziye veda eden oyuncular Selim Bayraktar ve Sezin Akbaşoğlulları'nın ise yeni projesi belli oldu.

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin ilk bölümünde camdan düşerek ölen kişinin kimliği sezon finalinde belli oldu belli oldu.

Ancak beklentinin aksine sezon finalinde bir değil, iki ölüm olayı yaşandı. “Ufak Tefek Cinayetler”de pencereden düşerek ölen kişinin Selim Bayraktar’ın hayat verdiği Edip, zehirlenerek hayatını kaybeden kişinin de Elif karakteriyle son bölümlerde projeye heyecan katan Sezin Akbaşoğulları olduğu ortaya çıktı.

Dün gece öldüler, ikinci hayatları orada sürecek!

Öte yandan diziden ayrılan Sezin Akbaşoğulları ile Selim Bayraktar, ilginç bir tesadüfle aynı projede buluştu. İki sevilen oyuncu, Onur Ünlü’nün senaryosunu yazdığı “Apartman” filmi için bir araya geldi. Emre Altuğ ve Selin Şekerci’nin de rol alacağı filmin yönetmen koltuğunda Taner Elhan oturacak. Emre Altuğ, sinema filmindeki rolü için saçlarını beyazlattı.

Dün gece öldüler, ikinci hayatları orada sürecek! - Resim : 2

Dün gece öldüler, ikinci hayatları orada sürecek! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Selim Bayraktar edip elif sezin akbaşoğulları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.