Dün çırılçıplak soyunan Sinan Çetin bugün kıyafetleriyle güneşlendi!

Önceki gün Bodrum'da, mayosunu uluorta çıkararak objektiflere çırılçıplak yakalanmasıyla adından söz ettiren ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin, bu kez de ayakkabısı ve kıyafetleriyle güneşlenmesiyle gündeme geldi.

Tatil sezonunu Bodrum'da açan şarkıcı Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener'e eşi Rebecca Haas ile birlikte eşlik eden Sinan Çetin, özgürlükte sınır tanımadı. Nil Karaibrahimgil, eşi ve çocuğunun yanı sıra teknedeki diğer iki kadına da aldırış etmeyen Sinan Çetin, ıslak mayosunu değiştirirken uluorta soyunarak şaşkına çevirdi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Sinan Çetin, önceki gün Ortakent'teki bir beach'te görüntülendi. Eşiyle tatiline başlayan ünlü yönetmen, kendisini görenleri hayrete düşürdü.

DÜN ÇIPLAKTI, ŞİMDİ İSE ŞEZLONGDA KIYAFETLERİYLE 

Dün çıplak haliyle gündeme gelen ve geçtiğimiz yıllarda Rebekka Haas'la ıssız bir koyda deniz sefası sonrası şortunu indirerek güneşlenen Sinan Çetin yine Bodrum'da objektiflere takıldı.

Dün çırılçıplak soyunan Sinan Çetin bugün kıyafetleriyle güneşlendi!

AYAKKABILARI VE PANTOLUNUNU ÜZERİNDEN ÇIKARTMADI

Çetini bu sefer siyah pantolunu, siyah tişörtü ve ayakkabılarıyla şezlongta güneşlendi. Sinan Çetin'in tanıyan vatandaşlar ise hayretlikle yönetmeni izledi.

Dün çırılçıplak soyunan Sinan Çetin bugün kıyafetleriyle güneşlendi! - Resim : 2

 

 

 

 

Dün çırılçıplak soyunan Sinan Çetin bugün kıyafetleriyle güneşlendi! ile ilgili etiketler Sinan Çetin Bodrum tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.