Dün Ankara havası oynayan Mansur Yavaş, bugün yaşanan selde yine ortadan kayboldu

Dün şarkıcı Tan Taşçı ile karşılıklı Ankara havası oynayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, bugün yaşanan sel felaketinde sessiz kalması sosyal medyada tepki çekti. Ankara'da sel felaketinde bugün de 21 yaşındaki bir genç kızın bodrum katındaki evinde cansız bedeni bulundu.

Ankara'da yeniden yaşanan sel fekaleti, tüm Türkiye'nin gündeminde yer edindi... Öyle ki geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Bugün ise yaşanan felakette 21 yaşındaki genç bir kız bodrum katındaki evinde cansız bir vaziyette bulundu. Selden dolayı kaybolan 1 kişinin arama çalışmaları ise devam ediyor.

Ankara'da acı bir tablo yaşanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın gündeme ilişkin sessiz kalması sosyal medyada yeniden tepkilere yol açtı. 

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde de olay yerine inip incelemelerde bulunmamıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Mansur Yavaş'ın 'çizme' pozu da çok konuşulmuştu. 

DÜN ANKARA HAVASI OYNAYAN MANSUR YAVAŞ, BUGÜN DE ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Ankara Valisi Vasip Şahin selde hayatını kaybeden vatandaşla ilgili açıklama yapana kadar sessiz kalan Mansur Yavaş, yeniden tepki çekti. 

Dün 110 proje ve vaat açıklayacağını belirterek program düzenleyen ve Tan Taşçı ile Ankara havası oynayan Yavaş, bugün de üç maymunu oynadı.

Sosyal medyada paylaşılan videolarda Mansur Yavaş'ın sahnede Ankara havası oynarken, Ankaralıların o selde evlerine gitmek için nasıl mücadele verdiği anlar yer aldı.

Sosyal medyadan gelen tepkilerin bazıları şöyle:

Dün Ankara havası oynayan Mansur Yavaş, bugün yaşanan selde yine ortadan kayboldu

Dün Ankara havası oynayan Mansur Yavaş, bugün yaşanan selde yine ortadan kayboldu - Resim : 2

Dün Ankara havası oynayan Mansur Yavaş, bugün yaşanan selde yine ortadan kayboldu - Resim : 3

 

Dün Ankara havası oynayan Mansur Yavaş, bugün yaşanan selde yine ortadan kayboldu ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara Sel (Doğa olayı) içişleri bakanı süleyman soylu felaket Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.