Dün 2 oğlunu toprağa verdi, bugün cezaevine girdi...

Samsun'da silahlı kavgada iki oğlunu kaybeden ve aynı olayla ilgili gözaltına alınan 45 yaşındaki Turan Tekcan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da silahlı kavgada iki oğlunu kaybeden ve aynı olayla ilgili gözaltına alınan 45 yaşındaki Turan Tekcan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, üç gün önce Çarşamba İlçesi’nin Terme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre otomobil park etme meselesinde iki grup arasında tartışma çıktı.

SİLAHLI KAVGADA İKİ OĞLUNU KAYBETTİ

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu iki taraf birbirlerine tabanca ve tüfekle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu 20 yaşındaki Alptuğbey Tekcan ve kardeşi 18 yaşındaki Göktuğbey Tekcan ile 46 yaşındaki Murat Aşar hayatını kaybetti.

Olayda ağır yaralanan 26 yaşındaki Mustafa Salih Semercioğlu ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki oğlunu kaybeden baba Turan Tekcan, oğlu Onurcan Tekcan, Mehmet Semercioğlu ve 21 yaşındaki Kerem Öztürk’ü gözaltına alındı.

samsun_baba

BABA TEKCAN TUTUKLANDI

Polisteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Turan Tekcan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer üç şüpheli ise adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Sağlık durumu iyiye giden ve yoğun bakım ünitesinden servise alınan şüpheli Mustafa Salih Semercioğlu hakkındaki soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

turan_tekcan_cIocuklarAyla

Turan Tekcan 20 Şubat'ta Facebook hesabından, Tekcan çocuklarını psikopat yetiştirir diyenlere cevaben bir yazı kaleme almış, bu yazıda 3 çocuğunun da eğitimlerine devam ettiğini, sigara ve alkol kullanmadıklarını belirterek, "Şimdi soruyorum hangimizin çoçuklarını kurtarması gerek Allah" demişti...

İşte o paylaşım...

Dün 2 oğlunu toprağa verdi, bugün cezaevine girdi... ile ilgili etiketler Samsun Çarşamba turan tekcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.