Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil'a acil ameliyat! Kötü haberi sevgilisi duyurdu

Bir süredir 'Dumping Sendromu' ile mücadele eden ve 2016'da geçirdiği mide opresyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan 50 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, bugün sabah 05.30'da aniden gelişen ve artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı.

Seren Serengil, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemden düşmüyor. Zayıflık uğruna 2016 yılında mide ameliyatı geçiren, ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, 46 kiloya kadar düşmüştü. Ünlü sunucu, artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı. Acil olarak ameliyata alınan Seren Serengil'in sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Tohma anlattı.

Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil'a acil ameliyat! Kötü haberi sevgilisi duyurdu


"SAFRA KESESİ ÇALIŞAMAYACAK DURUMDA"

Acil olarak ameliyata alınan Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tohma, "Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak. Dualarınızla bugünleri de atlatacak." ifadelerini kullandı.


"HER YEMEKTEN SONRA SENDROM GEÇİRİYORUM"

Serengil, daha önce yaptığı açıklamada, "Son bir haftada tekrar hastalığım geriledi ve 46 kiloya düştüm. Her yemekten sonra sendrom geçiriyorum, fenalaşıyorum. Baş dönmelerim, mide bulantılarım geçmiyor.Bu ameliyatı geçirip, benim gibi olanlar varsa, bunları yaşadıysam ve sonra geçiyor mu ve nasıl geçiyor? Bilgilendirebilirse çok memnun olurum." ifadelerini kullanmıştı.

Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil'a acil ameliyat! Kötü haberi sevgilisi duyurdu - Resim : 2

3,5 AYDA 25 KİLO VERDİ

2016'da mide küçültme ameliyatı olan Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermişti. Seren Serengil'e doktorları 'geri dönüşüm ameliyatı' olması gerektiğini söyledi. Bu operasyonda bağırsağın 'gastrik bypass ameliyatı' ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getiriliyor.

 

 

Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil'a acil ameliyat! Kötü haberi sevgilisi duyurdu ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.