'Hagi, Fenerbahçe'yi yenmemiz için prim verdi'

Ülkemizde 1995-2000 yılları arasında forma terleten Romanyalı kaleci Dumitru Stingaciu, 1997-98 sezonuyla ilgili flaş iddialarda bulundu. Stingaciu, Galatasaraylı futbolculardan Fenerbahçe maçı için teşvik primi aldığını itiraf etti.

Türkiye'de 1995 ila 2000 yılları arasında Vanspor ve Kocaelispor formaları giyen Romen kaleci Dumitru Stingaciu, teşvik primi iddialarında bulundu.

''HAGİ, POPECU BANA PRİM TEKLİF ETTİ''

Romanya'dan Gazeta Sporturilor'a konuşan Stingaciu, "1998 sezonuydu. Dünya Kupası'ndan hemen önceydi. Kocaelispor olarak Fenerbahçe ile karşılaşacaktık. Fenerbahçe'yi yenersek, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda işini kolaylaştıracaktık. O dönem Kocaelispor'da 7 bin dolar ve bonuslar karşılığında oynuyordum. Galatasaray'dan Hagi, Popescu, Ilie ve Filipescu bana, Fenerbahçe'yi yenmemiz karşılığında prim teklif etti." ifadelerini kullandı.

"20 BİN DOLAR ALDIM, TAKIM ARKADAŞLARIM DA ALDI"

Stingaciu, "Fenerbahçe'yi mağlup ettik ve 20 bin dolar aldım. Ayrıca, takım arkadaşlarım da aldı. Ben ise onlardan 5 kat daha fazla para aldım." iddiasında bulundu.

Romen kaleci, "Türkiye'de 5-6 sezon oynadım. 1997'de Türkiye'nin en iyi kalecisi bendim. Üstelik Rüştü ve Taffarel gibi çok iyi kaleciler vardı." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

'Hagi, Fenerbahçe'yi yenmemiz için prim verdi'

 

'Hagi, Fenerbahçe'yi yenmemiz için prim verdi' ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray hagi prim teşvik primi Dumitru Stingaciu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.