Duman grubu dağılıyor mu? Birbirlerine girdiler...

Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler arasında yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Kıvılcım Ural, Duman'ın gitaristi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil ile birbirlerine girdi!

Kaan Tangöze'nin sevgilisi, Kıvılcım Ural Duman grubunun gitaristi Batuhan Mutlugil'in eşi Leyla Mutlugil ile Instagram üzerinden tartıştı.

"OLACAKSIN SEN DE İNŞALLAH"

Instagram'a "Vokal dersi almak istiyorum, var mı bildiğiniz bir hoca?" yazan Mutligil'in paylaşımın altına Ural, "Canım ya olacaksın sen de inşallah ellinden önce bir şeyler ama önce Türkçe dersi verin buna" yazdı.

"AĞZIMI AÇTIRMA!"

Kıvılcım'ın da hatalarla dolu yazısına cevaben Mutlugil de 'Aslında sana verilecek çok ders var lolita... Ağzımı açtırma! Susmayı öğretmediler sana? Seviyemiz ne yazık ki aynı değil, ne idiği belirsiz tip seni' dedi.

"KIVILCIM GRUBU DA DAĞITMAYA KARAR VERMİŞ"

Bu laf dalaşları sosyal medya üzerinden yaşanırken takipçilerden Kıvılcım Ural'a sert tepkiler geldi. Sosyal medya kullanıcıları 'Kıvılcım grubu da dağıtmaya karar vermiş' yorumlarında bulundu.

Bu yaşanan yeni olaydan sonra uzun süredir sessizliğini koruyan Kaan Tangöze ve Batuhan Mutlugil arasında neler yaşanılacağı takipçileri tarafından merak ediliyor. Batuhan Mutlugil ve Leyla Mutlugil iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Çiftin nikahına Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural birlikte katılmıştı.

Duman grubu dağılıyor mu? Birbirlerine girdiler... ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Kaan Tangöze duman ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.