Dükkanına aldığı kediye etmediği işkence kalmadı!

İstanbul, Merter'de bir berberin akşam saatlerinde dükkanına aldığı kediye işkence yaptığı öne sürüldü. Yüzü yaralanan, pembeye boyanan ve bıyıkları yakılan kedinin fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı. Binlerce kişi olaya tepki gösterirken, kedinin sahiplendirildiği öğrenildi.

Hayvanlara karşı şiddetin arttığı son günlerde, Merter'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

İlçece berberlik yapan S.B isimli kişinin, akşam saatlerinde sokaktan aldığı kediyi dükkanına sokarak işkence ettiği öne sürüldü.

BIYIKLARINI YAKTI, PEMBEYE BOYADI, YÜZÜNÜ ÇİZDİ

Sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan kedinin bıyıklarının yakıldığı, pembeye boyandığı ve yüzünde çizikler olduğu görüldü.

Dükkanına aldığı kediye etmediği işkence kalmadı!

2 SAAT GÖZALTIDAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Çevredekilerin şikayetleri üzerine gözaltına alınan berberin, 2 saatlik gözaltı sürecinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

HAYVAN HAKLARI YASASI ÇAĞRISI YİNELENDİ

Sosyal medya üzerinden hayvan hakları yasasının çıkması yönündeki çağrılarını bir kez daha yineleyen hayvanseverler, bunun gibi acı olayların yeniden yaşanmamasının önüne geçilmesini istedi.

Yapılan yorumlarda böyle canilerin serbest bırakılmamasını isteyen vatandaşlar, sonraki hedefin insanlar olabileceğine vurgu yaptı.

'KİMSE O BERBER DÜKKANINA GİTMESİN'

Kimileri de berber dükkanının ismini açıkça yazarak kimsenin orya gitmemesini, sahibine vatandaş tarafından bu şekilde ceza verilmesi gerektiğini savundu.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SAHİPLENDİRİLDİ

Öte yandan, kedinin gerekli kontrollerinin yapılmasının ardından sosyal medya üzerinden sahiplendirildiği ifade edildi.

 

Dükkanına aldığı kediye etmediği işkence kalmadı! ile ilgili etiketler İstanbul kedi İşkence merter berber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.