Düğününe katılmamıştı... Seda Sayan ile Oğulcan Engin arasındaki buzlar eridi

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük aşkı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. 7'nci evliliğini yapan Seda Sayan'ın nikahına Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen ve tek çocuğu olan Oğulcan Engin katılmamıştı. Seda Sayan ile oğlu arasındaki küslük bitti. Ünlü şarkıcı 32'nci yaşını kutlayan Oğulcan Engin ile çekilen karesini Instagram'dan paylaştı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Çağlar Ökten ile Swiss Otel The Bosphourus'da evlenen Seda Sayan'ın düğününe oğlu Oğulcan Engin'in katılmaması dikkat çekmişti. Küs olduğu konuşulan Seda Sayan ile Oğulcan Engin aralarındaki buzları eritti.

OĞLUNUN YENİ YAŞINI KUTLADI

Seda Sayan, 32'nci yaşını kutlayan oğluyla çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşarak barıştıklarını müjdeledi. Oğulcan Engin ile olan paylaşımına Seda Sayan ''Gözümün nuru oğlum'' notunu düştü.

ogulcan-engin

Ünlü şarkıcı başka bir paylaşımında ise ''Yaradanımın bana lütfu, gözümün nuru oğlum. Doğum günün kutlu olsun yavrum. Rabbim ayağına taş değdirmesin.'' ifadekerini kullandı.

 ogulcan-engin

SEDA SAYAN İLE OĞLU NEDEN KÜSTÜ?

Seda Sayan ile oğlu Oğulcan Engin'in arasına Çağlar Ökten'in girdiği iddia edilmişti. Oğulcan Engin'in annesine "Sessiz sedasız evlen" şartı koştuğu ve 7. kez evlenmesine sıcak bakmadığı öne sürülmüştü. Seda Sayan'ın, Çağlar Ökten ile bir araya gelmek istemeyen oğlunu nikaha gelmesi konusunda son ana kadar ikna edemediği konuşulmuştu.

ÇAĞLAR ÖKTEN İLE ARASINDA 3 YAŞ FARK VAR

30 Ağustos 1990 doğumlu Oğulcan Engin ile 21 Haziran 1987 doğumlu olan üvey babası Çağlar Ökten arasında 3 yaş fark var. Seda Sayan'ın 7'nci eşi Çağlar Ökten, oğlundan 3 yaş büyük.

SEDA SAYAN'IN EVLİLİKLERİ

Seda Sayan daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evlilik yapmıştı. Seda Sayan'ın Sinan Engin'ten dünyaya gelen Oğulcan Engin ise tek çocuğu.

 

Düğününe katılmamıştı... Seda Sayan ile Oğulcan Engin arasındaki buzlar eridi ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.