Düğünlerinde kılıçla pasta kesen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, sosyal medyada gündem oldu!

Geçtiğimiz Ekim ayında Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında küçük bir nikah töreni ile evlenen Hacı Sabancı eve Nazlı Kayı çifti, geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı. İkilinin düğün dansı ve kılıçla pasta kesmeleri sosyal medyada gündem oldu.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti sonunda düğün yaptı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü çift, Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikah yapmıştı. 10 Ekim'de nikah yapan çift düğünü ise yeni yaptı.

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Pek çok sosyal medya fenomeninin katıldığı düğünde hiçbir masraftan kaçınılmadı.

Düğünlerinde kılıçla pasta kesen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, sosyal medyada gündem oldu!

"SAKİN OL ŞAMPİYON, PASTA YIKILACAK"

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı'nın düğün dansı olay oldu. İkilinin birbirlerine mesafeli şekilde ettikleri dans dikkat çekti.

Düğünlerinde kılıçla pasta kesen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 2

Düğündeki bir diğer detay ise düğün pastasıydı. Yüksek katlı düğün pastasını Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı kılıçla kesince dalga konusu oldu. Çiftin fotoğraflarını görenler "Sakin ol şampiyon", "Pasta yıkılacak sandım", "Pastanın maket olması dışında bi sorun yok" yorumları yaptı.

 

Düğünlerinde kılıçla pasta kesen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı nazlı kayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.