Düğünlerde fotokopi para furyası!

Kayserili Esnaf Osman Hamipek, son dönemlerde düğünde fotokopi ile çoğaltılmış sahte para atılmasının moda haline gelmesinden dolayı vatandaşların sahte paraya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar son dönemlerde düğünlerde sahte para atmaya başladı.

Yer Altı Çarşısı’nda Esnaf olan Osman Hamipek de özellikle düğün sezonlarında sahte paralara talebin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Ekonomik durumdan dolayı artık gerçek paraların atılmasının zor olduğunu belirten Hamipek, “Sahte paraların gündeme gelmesi düğünlerden dolayı. Düğünlerde bolca atılıyor. Vatandaşlar keyif alıyor.

Çocuklar da oyun amaçlı alıyor. Bizim açımızdan iyiliği şudur, üzerinde ‘geçersizdir’ yazıyordur. O yüzden bir maniliği yoktur piyasada sahte paranın. Bizim geleneğimizdir, düğünlerde para atılır. Ekonomik durumlardan dolayı gerçek paranın atılması zor oluyor. O yüzden bayağı bir talep var” ifadelerini kullandı.

Düğünlerde fotokopi para furyası! ile ilgili etiketler Para çakma sahte
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.