Düğünler yasak mı? Bayram sonrası düğün salonları açılacak mı?

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte tam kapanma döneminde sonra düğün salonları açılacak mı sorusuna yanıt arandı. Normalleşme sürecine adım adım gidilirken vatandaşlarda şimdiden düğünler yasak mı cevabına ulaşma çalıştı.

Yeni bir yaz sezonuna daha gelinirken koronavirüs salgınında özellikle artan vaka sayılarından sonra düğün salonları kapatılmış ve düğünlerde yasaklanmıştı. Daha öncesinde ise sadece belirli bir sayıya kadar izin verilmiş ve süre sınırlandırılması da koyulmuştu.

DÜĞÜN SALONLARI AÇILACAK MI?

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Ramazan Bayramı sonuna kadar düğün salonları, nikah ve kına geceleri ertelenmişti. Ancak kapatılan düğün salonlarının bayram sonrasında yeniden açılması gündemde.

Düğünler yasak mı? Bayram sonrası düğün salonları açılacak mı?

Tam kapanmanın ardından normalleşmenin nasıl olacağı henüz belli değil. Ülke genelinde 29 Nisan saat 19.00'da başlatılan tam kapanma 17 Mayıs sabahı saat 05.00’da sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk Kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi de zaten bu olacak" demişti.

Düğünler yasak mı? Bayram sonrası düğün salonları açılacak mı? ile ilgili etiketler düğün salonları düğünler yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.