Düğünde uyarı yapan polise taşlı, sopalı saldırı: 3 yaralı, 10 gözaltı

Şanlıurfa’da sokak düğününde havaya ateş açılması ve gürültü yapıldığı şikayeti üzerine polis bölgeye giderek uyarıda bulundu. Düğünde havaya ateş açan grubu uyaran polislere taşlı, sopalı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 3 polis yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Devteyşti Mahallesi'nde meydana geldi.

Sokak düğününde havaya ateş açılması ve gürültü yapıldığı şikayeti üzerine polis bölgeye giderek uyarıda bulundu. İddiaya göre, düğündeki bir grup uyarı yapan polislerle mukavemete bulundu.

Düğünde uyarı yapan polise taşlı, sopalı saldırı: 3 yaralı, 10 gözaltı

Daha sonra taşlı, sopalı saldırıda 3 polis yaralandı. Bölgeye giden takviye polis ekipleri, 10 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan polisler, ambulansta tedavi edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Düğünde uyarı yapan polise taşlı, sopalı saldırı: 3 yaralı, 10 gözaltı ile ilgili etiketler Şanlıurfa Uyarı sokak düğünü polise saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.