Düğünde maganda dehşeti! Damadı vurdu...

Tüm uyarılara rağmen düğünlerde silahla havaya ateş açanların yaşattığı dehşet bitmiyor. Son olarak Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, açık alanda yapılan düğünde bazı davetliler, havaya rastgele ateş açtı. Halay çekerken, başından vurulan damat Mehmet Yılmaz (25), ağır yaralandı. Yılmaz şu anda hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor. Damadı vuran kişiyi belirleyen jandarma zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, pazar gecesi, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı kırsal Ekenek Mahallesi'nde meydana geldi.

Akrabası ile evlenen Mehmet Yılmaz'ın açık alanda yapılan düğününe katılan bazı davetliler, halay sırasında, tabancayla havaya rastgele ateş açtı. Bu sırada damat Mehmet Yılmaz, başından vurularak, kanlar içinde yere yığıldı.

Düğünde maganda dehşeti! Damadı vurdu...

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı olduğu belirtilen Yılmaz'ı ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. 

Damadın vurulmasıyla düğün yarıda kesilirken jandarma ekipleri havaya ateş açanları ve Mehmet Yılmaz'ın yaralanmasına neden olan kişiyi tespit ederek, yakalamak için çalışma başlattı.

Düğünde maganda dehşeti! Damadı vurdu... ile ilgili etiketler Şanlıurfa Düğün Birecik Damat başından vuruldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.