Düğün yolunda can pazarı: 1 ölü, 12 yaralı

Kahramanmaraş’ta düğüne giden minibüsün lastiği patladı. Şarampole yuvarlanan minibüste bulunanlardan 13 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 71 yaşındaki Kıymet Ertunç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Can pazarının yaşandığı kaza, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Akçalar mevkiinde meydana geldi.

Düğün yolunda can pazarı: 1 ölü, 12 yaralı

Kilis’ten Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesindeki düğüne gitmek için seyir halinde olan 79 DD 689 plakalı minibüsün lastiği patladı. Araç şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık görevlileri ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda ambulansın ulaştığı kazada yaralanan 13 vatandaş çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Düğün yolunda can pazarı: 1 ölü, 12 yaralı - Resim : 2

YARALILARIN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Kazada minibüsün şoförü ile yolcuların kimlikleri belirlendi. Kazada yaralanan Perihan Y. (55), Sevda D. (48), Mehmet E. (9), Meryem G. (40), Songül B. (40), Mehmet B. (51), Gülbeyaz Ş. (25), Kıymet E. (71), Hayırlı A. (43), Şura T. (26) olduğu belirlendi. Yaralılardan Yekta A.’nın (45) durumunun ağır olduğu belirtilirken, yaralılardan Furkan T.'nin ise Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 71 yaşındaki Kıymet Ertunç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İHA

Düğün yolunda can pazarı: 1 ölü, 12 yaralı ile ilgili etiketler Kahramanmaraş kaza düğün yolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.