Düğün yolunda araçları devrildi: 5'i çocuk 10 yaralı

Gaziantep'te kına merasimine gitmek üzere yola çıkan bir aile, araçlarının taklalar atarak tarlaya uçması sonucu hastanelik oldu. Eğlenmek isterken korku dolu anlar yaşayan aileden 10 kişi yaralandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kına törenine giden ailenin aracı takla atarak tarlaya uçtunca 5'i çocuk 10 kişi yaralandı.

İslahiye ilçesi Hasanyök Mahallesi'nde kınaya gitmek için yola çıkan Uğur Ö. yönetimindeki 27 AFM 790 hafif ticari araç, virajı alamayınca taklalar atarak tarlaya uçtu.

Düğün yolunda araçları devrildi: 5'i çocuk 10 yaralı

Kazada araç içerisinde bulunan Uğur Ö., Esra Ö., Dilek Ö, Ayşegül Ö., Eren Yılmaz Ö., Meryem Ö., Nimet Ecrin B., Emre Ö., Ahmet Can B., Zeynep B. yaralandı. Yaralılar 112 Sağlık ekipleri ile çevredeki vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkartılarak ilk müdahalelerinin ardından hastaneye götürüldü.

İHA

Düğün yolunda araçları devrildi: 5'i çocuk 10 yaralı ile ilgili etiketler Gaziantep kaza düğüne giderken kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.